Què és?

Musiclab és un projecte multidisciplinar que convida a músics de tots els estils a formar part d’una comunitat oberta per compartir coneixement. Combinant aquests aprenentatges amb una oferta estable de continguts musicals per a tots els nivells i totes les edats, aquesta plataforma pretén crear un espai comú de treball i divulgar la pràctica musical. La comunitat Musiclab inclou tant a professionals com a afeccionats, així com a centres d’aprenentatge musical i entitats de dinamització cultural, com ara biblioteques, casals, centres escolars, associacions…

Objectius del Musiclab

  • Facilitar continguts i eines per fomentar el coneixement i la pràctica musical i oferir continguts interactius i innovadors.
  • Donar a conèixer les possibilitats que les eines digitals i multimèdia ofereixen i fer del seu ús un vehicle de coneixement i visualització de la cultura, fomentant la posada en pràctica dels recursos que les noves tecnologies ofereixen.
  • Crear un espai de referència on consolidar una comunitat artística on poder experimentar, innovar i compartir coneixement.

Fitxa tècnica

Nom Camp d’activitat Any
Musiclab Música 2010-2011

Programa

VÍDEOS

Si voleu veure què és el que es va fer al Musiclab, aquí teniu una playlist extrata del nostre YouTube:

Galeria Fotogràfica del Musiclab